Pennut nyt / pentusuunnitelmat

Päivitetty 29.10.2023

En pidä jonoja, jokaiselle pennulle valitaan sille sopivin koti. 

(Punaisia pentuja ei suunnitelmissa, näitä kun kysytään paljon, joten kerron tässä että minulle ei ole tulossa punaisia pentuja).  

Tällä hetkellä en voi ottaa pentukyselyitä vastaan. Ilmoitan suunnitelmista tarkemmin kotisivuilla ja instassa, kun sen aika on. Pentueet ovat suunnitteluasteella, joten niistä ilmoitetaan tarkemmin vasta suunnitelmien edetessä ja varmistuessa. Vielä on edessä mm. lisää terveystutkimuksia.

Huom! Luethan Pentu-infon! ja Lisä- infon, ja vastaa siellä esitettyihin kysymyksiin sähköpostilla. Valitsen kenen kanssa jatkan keskustelua, näiden vastausten perusteella.

Pentusuunnitelmiini tuli hiukan muutoksia, aikaisempiin syksyn -23 suunnitelmiin verrattuna. Seuraava pentueeni tulee olemaan todennäköisimmin kesälle 2024. Vuodelle 2024, on 1-2 pentuetta suunnitteilla. 

Vastailen kaikille sähköpostia laittaneille mahdollisimman pian. Sähköposteihin vastaamisessa on valitettavasti ollut nyt iso viive, johtuen oman arjen kiireellisyydestä, mutta yritän korjata tilanteen mahdollisimman pian, ja olla yhteydessä minulle jo sähköpostia laittaneille. Kiitos ymmärryksestä :) 

Sijoituskodit

Minulla on myös jatkuva haku sijoituskodeille Kajaanista. Sijoituskodilta vaaditaan monia samoja asioita, kuin muiltakin kasvatinomistajilta, kuten turkinhoitoon sitoutumista ja aktiivisen elämän tarjoaminen koirallesi. Sen lisäksi sijoituskoti on enemmän yhteydessä kasvattajan kanssa. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan sijoituskotia, voit ottaa yhteyttä minuun. Mieti kuitenkin etukäteen tarkkaan, mitä sijoituskodilta vaaditaan, ja oletko valmis sitoutumaan siihen muutamaksi vuodeksi. Sijoituskoteja tulen etsimään luultavasti kahdelle seuraavalle suunnitellun pentueen pennuille.