Pennut nyt / pentusuunnitelmat

Tulevaisuuden suunnitelmat

Päivitetty 7.3.2021


Huom! Pentukysyntä on ollut koronakeväästä asti suurta ja varmasti ennennäkemätöntä. Tälläkin hetkellä viestejä tulee päivittäin joskus jopa useampi viesti päivässä. En pysty vastaamaan näin suureen pentukysyntään. 

Koska viestejä tulee tällä hetkellä paljon, minun on valitettavasti todettava että tällä hetkellä minulla ei aika riitä vastata ja perehtyä viesteihin, vaikka haluaisinkin. Nyt keskityn lapsipehe- ja koiraperhe -arjen pyörittämiseen ja toivon kaikilta kiinnostuneilta ymmärrystä siihen, että on mahdotonta löytää arjesta aikaa vastata kaikkiin saapuviin yhteydenottoihin. Kiitän kaikkia kiinnostuneita palataan asiaan kun minulla on varmempia pentusuunnitelmia! 

Seuraava pentue

Pentuesuunnitelmiin tuli jälleen muutos. Nartulla (Susu) jolle pentue oli suunnitteilla, löytyi silmätarkistuksessa löydös, jota seurataan nyt vuoden ajan. 

Seuraavien suunnitelmien ajankohta on vielä täysin auki. Lisää tiedotan kun se on ajankohtaista. Alustavan suunnitelman mukaan tälle vuotta saattaa olla yksi pentue, jonka luovutus menisi syksyyn.

Etukäteen voin jo kertoa, että kodeiksi tullaan valitsemaan sellaiset, jotka sitoutuvat terveystutkimaan koiransa. Tämä asia ei ole neuvoteltavissa, sillä kasvattieni terveys on minulle tärkeä asia. Vastuu terveistä rotukoirista on meillä kaikilla, sillä minä kasvattajana en voi tietää kasvattieni todellista terveystilannetta, jos minulla ei ole siitä tutkittua tietoa. Kiitos ymmärryksestä :)