Pennut nyt / pentusuunnitelmat

Tulevaisuuden suunnitelmat


Huom! Pentukysyntä on ollut koronakeväästä asti suurta ja varmasti ennennäkemätöntä. Tälläkin hetkellä viestejä tulee päivittäin joskus jopa useampi viesti päivässä. En pysty vastaamaan näin suureen pentukysyntään. 

Pentue on suunnitteilla kevääksi 2021 ja siihen on vielä pitkä aika, kun pennut saapuvat maailmaan, jos kaikki sujuu suunnitellusti. Mutta koska viestejä tulee tällä hetkellä paljon, minun on valitettavasti todettava että tällä hetkellä minulla ei aika riitä vastata ja perehtyä viesteihin, vaikka haluaisinkin. Nyt keskityn lapsipehe ja koiraperhe -arjen pyörittämiseen ja toivon kaikilta kiinnostuneilta ymmärrystä siihen, että on mahdotonta löytää arjesta aikaa vastata kaikkiin saapuviin yhteydenottoihin (ja lisää tulee päivittäin), varsinkin, kun pentue on vasta suunnitteluasteella.  Kiitän kaikkia kiinnostuneita palataan asiaan keväällä 2021! :) 

Seuraava pentue

Seuraavat pentusuunnitelmat menevät kevääseen 2021. Pentujen luovutusikä tulee varmasti olemaan jo kesäaikaa. Suunnitelmat ovat vielä alustavia ja julkaisen tarkemmat pentueen tiedot hieman myöhemmin, kun suunnitelmat varmistuvat. 

Etukäteen voin jo kertoa, että kodeiksi tullaan valitsemaan sellaiset, jotka sitoutuvat terveystutkimaan koiransa. Tämä asia ei ole neuvoteltavissa, sillä kasvattieni terveys on minulle tärkeä asia. Vastuu terveistä rotukoirista on meillä kaikilla, sillä minä kasvattajana en voi tietää kasvattieni todellista terveystilannetta, jos minulla ei ole siitä tutkittua tietoa. Kiitos ymmärryksestä :)